I can say really, cooking is a hobby for me. Kitchen is the best place if i want to try something new or to get rid of things in my mind . I noticed that i don't spare time for myself for a while and i started to prepare for pasta with pesto sauce when i found the empty kitchen.
Hala üzerimde dolaşan italyan ruhuyla İtalya'nın Genova şehrinden çıkmış olan pesto sosunu yapmaya hazırdım. Temel malzemelerim ise fesleğen,sarımsak,parmesan ve zeytinyağıydı sos için.
I was ready to make pesto sauce which comes from Genova city with the spirit of the Italian circulating still on me.My basic ingredients are basil,garlic,parmigiano and olive oil for the sauce.
Hazır pesto soslarını hiç sevmediğim için tazesini yapmayı tercih ettim.Böylece bu malzemeler birleşti,karıştı ve güzel bir püre oldu. Sonrasında da makarnaya eklendi :)
I prefered to make fresh sauge because i don't like "ready pesto sauces". Thus, these materials were mixed and it was a nice puree. Then added to pasta.
Yemekden sonra tatlı olmadığını düşünemiyorum bir tatlı sever olarak... Kendisi de hafif bir italyan tatlısı olan "panna cotta" oldu. Tabi birazcık yalancı olanından :)Görüntüleri kadar tatları da güzeldi söylemem gerekirse. Evde geçen lezzetli bir pazar günü için yeterliydi:)
I can't imagine that there isn't dessert after meal. So there was a light italian dessert"panna cotta". Of course it is a bit fake :)
I can say that they tastes were good as nice as images. It was enough for delicious sunday which is passing at home.
İyi Pazarlar...Have a good last Sunday:)
eline sağlık bi gün bana da lütfen:)
YanıtlaSil